Atmos ‘Safari’ vibber fungerer på Nike SB Dunk Low

bilde ved hjelp av hype DC
Atmos X Nike Air Max 1 ‘Safari’ er sannsynligvis et av de mest berømte sneaker -partnerskapene gjennom tidene. Ved å debutere tilbake i 2003, gjorde det en stor innvirkning på markedet og fortsetter å gjøre det til i dag. Nå ser det ut som om Swoosh planlegger å kanalisere nøyaktig samme type energi med en helt ny Nike SB -dunk lavt, så vel som det er absolutte flammer!

Bilder med tillatelse fra @nikesbornothing, Dunk Low ‘Safari’ forblir tro mot OG, totalt med en lerret tåboks, skinn swooshes, i tillegg til det legendariske trykket som pryder hele øvre. Buttery glatt brun semsket skinn pryder hælen, mens en yttersåle i tannkjøttet også får utseende akkurat som den originale skoen fra de tidlige noughties.

Bilde ved hjelp av Nikesbornothing

Bilde ved hjelp av Nikesbornothing
På dette tidspunktet er det ganske mye annet forstått om Nike SB Dunk Low ‘Safari’, men en ting som er sikkert er at dette ikke er et partnerskap med Atmos så vel som vil bli tilbudt som en generell utgivelse. Sett for å avta de kommende månedene, sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren hvis du vil ha et par av disse i rotasjonen din!

Bilde ved hjelp av Nikesbornothing

Bilde ved hjelp av Nikesbornothing