Jordan 1 Mid ‘Glow in the Dark’ er den neste treningsinstruktøren til å stråle Bright

Kanye West kan være ansvarlig for en ny fottøytrend. Kan det være den lysende treningsinstruktørene være den neste enorme tingen?!

Det ser mulig ut som bilder bare lekket for Jordan 1 midt ‘glød i mørket’. Akkurat her tar vi en aller første titt på dette paret med tillatelse fra Instagram -kontoen @Hanzuying.

Jordan 1 Mid ‘Glow’ er helt klart en slående farge, selv før lysene slår seg av. Dynamiske gulfargede panelerfunksjoner til sideveggen. Det kan skilte med en reflekterende glans, men dette er ikke virkelig glød i mørket. I stedet er det forbeholdt den iøynefallende yttersåle under føttene.

Utseendet er gjort enda mye mer tydelig med tilsetning av flerfarget tråd som utgjør den sideveggen swoosh. Et rødt farget overlegg brukes til hælen, bare ett mye mer dryss med vågal farge.

Nike skal ennå ikke bekrefte AJ1 midt “Gid”, noe som gjør denne silhuetten rent spekulativ på dette tidspunktet.

Når det er sagt, vil du holde deg limt på våre sosiale sider for mye flere oppdateringer. Ellers kan du ta en titt på de 10 beste Jordan 1 -ene som på en eller annen måte fremdeles tilbys hos Storbritannias aksjer!