Offisielle bilder av Air Jordan 1 Zoom “Rage Green” har landet

Nike Air Jordan 1 Zoom “Rage Green” ble nylig avslørt av alles høyt elskede Oregon-baserte merke, så vel som nå offisielle bilder av Den forfriskede klassiske sneakeren har landet! I integrering av det tradisjonelle utseendet til 1985 tradisjonelle så vel som ytelsen til moderne zoomteknologi, er disse et must for alle typer Jordan-hoder.

Bilde ved hjelp av Nike
Paret er laget av en fin blanding av premium skinn så vel som hårete semsket skinn, og håndterer en fargeblokket svart så vel som domstolgrønn colorway som ikke vil fange øynene til de som liker en vintage Jordan-utgivelse. Nikes Swoosh -merkevare er pyntet i reflekterende 3M -stoff, mens den berømte vingelogoen er helt svartet ut for en stealthy stemning.

Under føttene skjuler det Whited-Out Rubber Midsole-systemet ultra-myk zoominnovasjon i stedet for den normale luften, noe som gir en metode mer responsiv så vel som støttende følelse. Hvis du alltid har oppdaget Jordan 1 -er så bra for daglig slitasje, kan du få et par av disse på føttene nå! Utseendet er fullført med en gjennomskinnelig isblå yttersåle, som styrker den moderne tradisjonelle stylingen.

Bilde ved hjelp av Nike
Hvis du søker politimann Nike Air Jordan 1 zoom “Rage Green”, er den gode nyheten at den skal vises på verdensomspennende kjøpmenn 20. juni, men vær klar over at dette kan bli endret. Hold deg innelåst til rett her for alle gjeldende oppdateringer når de skjer, så vel som mens du er her, inspiser disse 20 ubrukelige Jordan -stjelene på Nike UK!

Bilde ved hjelp av Nike