Ta en spesiell titt på Nike Sportswear “Sustainable” Tee

Nikes “Flytt til Zero” er mye mer enn bare en strapline for innfødte i Oregon Sportswear, dette er et mantra som blir presset i hele selskapet for å lage Visst at de som en tjeneste spiller sin rolle i å hjelpe til med å reversere virkningene av klimaendringer. Nå har Swoosh-merket nettopp introdusert Nike Sportswear “Sustainable” Tee, og det er superrense med noen bemerkelsesverdige mindre detaljer.

Bilde ved hjelp av det eneste suppliernike sportsklær “bærekraftig” tee

Int’l frakt

Kjøp nå

Denne tee kommer i 3 tonale grå fargestoffer, og er best for overgangsperioden mellom sommeren og høsten. Denne tee er perfekt for lagdeling under jakker, men ser også fantastisk ut som et frittstående stykke, og er ekstraordinær som en essensiell for noens garderobe.

Dette produktet er laget av 100% bærekraftige materialer, ved å bruke en blanding av både resirkulerte bomulls- og organiske bomullsstoffer. Blandingen er minst 10% resirkulert materiale eller minst 10% organisk bomullsstoff, noe som indikerer at du kan hvile enkel forståelse du spiller din rolle mot en renere planet. Avrundet med en flekkete Nike swoosh til brystet og en overdimensjonert boxy passform, dette er en tee som du ikke kan gi deg videre!

Se nærmere på Nike Sportswear “bærekraftig” tee ved å treffe koblingene nedenfor og holde den låst til den eneste leverandøren for alle de aller beste nyhetene og utgivelsene fra sneaker -samfunnet.

Bilde ved hjelp av det eneste suppliernike sportsklær “bærekraftig” tee

Int’l frakt

Kjøp nå