100% av overskuddet fra Reebok X Sneeze Magazine Club C vil bli gitt til BLM

som opprinnelig var planlagt å lansere i mai, den kommende Reebok X Sneeze Magazine Club C har endelig mottatt en bekreftet utgivelsesdato, og det er trygt å Si at mange sneakerheads ivrig forventer dette paret. De to merkene har også kunngjort at 100% av overskuddet fra samarbeidet vil bli gitt til #BlackLivesMatter Foundation.

Bilde gjennom Reebok
Både Reebok og det NYC-baserte magasinet i gate-stil har kultlignende følger, noe som gjør denne samarbeidsinnsatsen til et must for streetwear-fans. Clean Club C -silhuetten er pyntet i hvitt skinn for et førsteklasses utseende, med svarte detaljer som holder ting subtile, men likevel effektive. Sneezes anerkjente logo er omtalt på sidesiden, mens Reeboks tidløse merkevarebygging er brodert på Tongue -fanen.

Under føttene skjuler en såleenhet med hvitt gummi high-end demping for å garantere at disse bykomstantene forblir komfortable hele dagen. Utseendet er ferdig med to-tone snøringer som virkelig gjør disse til et av de beste Reebok-samarbeidene på en stund!

Bilde gjennom Reebok
Hvis du ønsker å kopiere Reebok X Sneeze Magazine Club C, kan du forvente at de vil slippe på en håndfull selgere 11. juni, så sørg for at du er klar. I mellomtiden kan du holde deg låst i den eneste leverandøren for alle de siste fottøynyhetene når det skjer! Mens du er her, kan du sjekke ut de 12 beste joggeskoene som dropper denne uken.

Bilde gjennom Reebok