Nike “Día de Muertos” 2020 -kolleksjonen blir avslørt

med Mexicos Día de Muertos som dukker opp rett rundt hjørnet, Swoosh har avslørt sin årlige Nike “Día de Muertos” 2020 -kolleksjon for å feire de dødes dag. En begivenhet der husholdning så vel som kompiser samles for å huske på de som har dødd, mexikanere ser på det ikke som en dag med ulykkelighet, men som en dag for å feire livet.

Bestående av fire legendariske silhuetter inkludert Air Jordan 1, The Blazer Mid, Air Max 90, samt Daybreak -typen, er hvert par pyntet med gul søm som en ode til den standard meksikanske Marigold -blomsten, i tillegg til uttrykket ” Para Mi Familia “som faktisk tilsvarer” for min familie “på spansk.

Hvert par er påvirket av alter som brukes under Día de Muertos. AJ1 kan skilte med en lilla så vel som hvit fargekombinasjon med en sprukket Nike -swoosh -skyting langs lateral så vel som mediale sidepaneler, mens blazeren velger mye mer veldig lite estetikk, totalt med livlige fargede trimmer som garantert vil vende hoder .

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike
Det er ingen spørsmål i noens sinn om at AM90 er den mest fargerike av partiet, dekket i et stort utvalg av standardmønstre så vel som temaer som viser dagens livlighet. I tillegg til å runde alt av, tar D-Break-typen dekonstruksjon til et nytt nivå med synlig søm samt gjennomsiktige passformpanel.

Nike “Day of the Dead” 2020 -kolleksjonen er tilgjengelig nå på Nike Mexico, og er satt til å få en utgivelse over hele verden 15. oktober. La oss forstå hvilket par du føler deg mest, så vel som i Associated News, Nike “Naija” Nigeria Football Collection er fremdeles tilgjengelig!

Bilde ved hjelp av Nike

Bilde ved hjelp av Nike